Disclaimer

E-makelaar BV is een makelaarskantoor dat betrouwbaarheid en transparantie erg belangrijk vindt. We hebben de informatie op de website dan ook met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. 

Helaas kunnen we niet garanderen dat alle informatie altijd correct en actueel is. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht. 

Hoewel we er alles aan doen om misbruik te voorkomen, kunnen we niet aansprakelijk worden gesteld voor informatie die door derden op de site is geplaatst of via de site wordt verzonden. Noch kunnen we aansprakelijkheid aanvaarden voor de gevolgen van het gebruik van deze informatie. 

De website van e-makelaar BV bevat links of verwijzingen naar websites van derden. Omdat e-makelaar BV geen invloed heeft op de inhoud van die websites, kan e-makleaar BV niet instaan voor de juistheid of volledigheid die op deze websites wordt gepresenteerd. 

Alles op de site is in eigendom van e-makelaar BV. De content mag op geen enkele wijze voor andere commerciële doeleinden worden gebruikt, tenzij hier expliciet en schriftelijk toestemming voor is gegeven door e-makelaar BV.