Werken bij e-makelaar

Altijd op zoek naar talent


Jong en altijd in ontwikkeling. Dat kenmerkt onze organisatie. In september 2014 hebben we onze deuren geopend en sindsdien groeien we maar door. Daarom staan we altijd open voor een gesprek met goede, gedreven kandidaten. Denk jij dat je het talent bent dat we niet kunnen missen? Til jij onze organisatie naar een nog hoger niveau? Of ben jij een gouden aanvulling op ons informele maar hardwerkende team? Dan ontvangen we graag een overtuigende brief met CV. Deze kun je richten aan [email protected] 

Vacatures 


Gedreven Kandidaat of Assistent Makelaar Taxateur (KRMT of ARMT)


Functieomschrijving
We zoeken een bevlogen en enthousiaste kandidaat of assistent makelaar taxateur (KRMT of ARMT) die van aanpakken houdt. Een energieke en integere persoon die ons team komt versterken met een hands on mentaliteit. Iemand die onze klanten met raad en daad kan bij staan. Commercialiteit is essentieel. Als collega wordt je ingezet in de volle breedte van de werkzaamheden. Woningopnames, vraagprijsadviezen, telefonische verkoop, algemene vraagbaak, huizen in de verkoop en op Funda plaatsen, onderhandelen koopaktes opmaken, meedenken in de groei van ons bedrijf. Maar ook koffie zetten voor elkaar en vooral een leuke collega zijn. 
In deze functie is veel mogelijk. Hoe meer verantwoordelijkheid jij neemt (en laat zien deze aan te kunnen), hoe meer ruimte je zult krijgen. Je krijgt de kansen die je zelf creëert. Vrijheid, initiatief en verantwoordelijkheid zijn dus onlosmakelijk met deze functie verbonden.

Wat wij vragen
Wij zijn op zoek naar een energieke en zelfstandige collega die conform de eisen van de NVM, de vereiste diploma's heeft om zichzelf KRMT-er dan wel ARMT-er te mogen noemen. Een makelaar die oprechte interesse heeft in de internetmakelaardij en het bestaan daarvan snapt. Een dienstverlenende instelling, ondernemerschap, commercialiteit en flexibiliteit zijn erg belangrijk. Evenals goede contactuele vaardigheden en enthousiasme. We zoeken iemand die nieuwsgierig is en graag wil leren. Ervaring met klantcontacten is belangrijk. 

Wat wij bieden
Om te beginnen bieden we een contract voor een half jaar voor 40 uur per week, salaris in overleg en afhankelijk van ervaring. Wij bieden een informele en uitdagende werkomgeving in een hecht team met veel vrijheid. Als de klik er is bieden we doorgroeimogelijkheden en willen we graag in gesprek over een contractverlenging .

Sollicitatie
Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast? Stuur dan jouw gemotiveerde sollicitatiebrief met CV naar [email protected], ter attentie van Marlene Kroet. Indien je ons overtuigd, zullen we je uitnodigen voor een gesprek. Tijdens dit gesprek vertellen we graag meer over de functie en over ons bedrijf en maken we graag nader kennis met jou.

NB
  • Het betreft een full time functie voor 40 uur per week.
  • Alleen kandidaten die de vereiste opleiding tot KRMT dan wel ARMT hebben afgerond komen in aanmerking voor de functie.
  • Op sollicitaties zonder gemotiveerde brief gaan wij niet in.